Canadianul Ricketts și moldoveanul Pătraș au înscris pentru victoria cu Luceafărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliștii de la Poli Timișoara s-au impus cu 2-0 în fața echipei Luceafărul Oradea, într-un meci amical desfășurat pe stadionul "Dan Păltinișanu". Golurile alb-violeților au fost marcate de Ricketts și Pătraș.

Jucătorii lui Vali Velcea și Iosif Rotariu au polistii întalânit o viitoare colegă de eșalon, proaspăt promovată în Divizia B în acest an, constituită din jucători cu experiență precum Mihuț sau Bundea. Meciul a fost dominat clar de echipa alb-violetă care a irosit șanse importante de-a lungul meciului prin Axente, Zăgrean, Goga sau Popa.

Scorul a fost deschis după pauză, în minutul 58, când șutul "metronomului" Tameș, din afara careului, a fost deviat în plasă de canadianul Tosaint Ricketts. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 86, când Pătraș, fost internațional de tineret al Republicii Moldova, a nimerit plasa cu un șut frumos de la 16 metri.

Poli a jucat în următoarea formulă: Lepmets, Dăruiala, Ilie, Scutaru (77', Mera), Sandu (67', Sava), Ricketts (60', Popa), Zaluschi (46', Poparadu), Tameș (77', Pătraș), Curtean (46', Rocha), Axente (60', Popovici), Zăgrean (60', Goga).

Următorul meci amical este programat sâmbătă, tot pe stadionul "Dan Păltinișanu", împotriva celor de la FCM Reșița. Partida se va juca de la ora 11, intrarea spectatorilor fiind liberă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite