Mini-cantonament pentru Poli la Gyula GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la Poli au început de ieri seara mini-cantonamentul din localitatea maghiară Gyula. Antrenamentele se desfăşuară sub comanda noului staf tehnic: Vali Velcea, Iosif Rotariu şi Ciprian Panait.

Alb-violeţii s-au deplasat în Ungaria cu autocarul şi sunt cazaţi la hotelul de patru stele Erkel. Din efectivul anunţat iniţial pentru stegiul de la Gyula lipseşte Laszlo Sepsi, care a fost învoit de conducerea clubului pentru probleme personale. Ieri seara a avut loc şi primul antrenament coordonat de noua conducere tehnică constuitută din Valentin Velcea, Iosif Rotariu şi Ciprian Panait.



GALERIE FOTO

image
image
image

Dacă primii doi s-au aflat şi în staful lui Duşan Uhrin jr., Panait este un nume nou. Acesta a fost adus de la Bacău de Gheorghe Chivorchian, cei doi mai lucrând împreună la echipa moldavă. De asemenea, Călin Frunză este noul antrenor cu portarii.

Antrenamentele poliştilor se desfăşuară pe stadionul local din Gyula, un oraş cunoscut bănăţenilor pentru ştrandul de acolo. Timişorenii vor juca sâmbătă, de la ora 18.00, la Gyula, un amical, cu echipa maghiara Debrecen VSC.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite