FC Bihor Oradea - Poli Timișoara 3-1: Bănățenii se află în degringoladă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Bihor a trecut cu 3-1 de Poli într-un meci amical disputat pe stadionul "Iuliu Bodola" din Oradea. Revanșa va avea loc vineri, de la ora 18.00, pe arena “Dan Păltinișanu” din Timișoara.

Poli continuă seria meciurilor proaste în amicalele din această vară. Fotbaliștii lui Dușan Uhrin jr. au fost învinși de FC Bihor, o echipă aflată în aceași postură cu timișorenii, FRF neacordându-le nici lor licența pentru sezonul 2011-2012. Partida s-a jucat pe stadionul “Iuliu Bodola” și a fost urmărită și de un grup de suporteri alb-violeți care și-au arborat mesajele anti FRF în tribună.

Poli a început în formula: Pantilimon, Dăruiala, Luchin, Mera, Scutaru, Ricketts, Bourceanu, Poparadu, Rocha, Zagrean și Axente. Pe parcurs au mai intrat Lepmets, Iovan, Patras, Zaluschi, Popa și Jitaru.

Scoul a fost deschis de Birza, în minutul 36, iar Șulea a dus scorul la 2-0 cu trei minute înainte de pauză. Axente reduce din handicap în minutul 83, după o pasă a lui Zaluschi. Ultimul gol aparține tot gazdelor, prin Achim, care îl învinge pe Lepmets, în minutul 87.

În acest meci am încercat o mulţime de jucători noi şi tineri, despre care au vrut să-mi fac o părere. Sigur, că ne-am dorit să câştigăm şi dacă am fi folosit echipa de bază FC Bihor ar fi avut probleme mai mari. Nu m-a interesat echipa adversă, m-am concentrat pe echipa mea. Credem în continuare la Liga 1. Ne-am dori să jucăm în prima ligă şi cu FC Bihor, dar şi cu Steaua şi celelalte echipe importante”, a declarat Dușan Uhrin jr. citat de site-ul bihon.ro.

Meciul revanță dintre Poli și FC Bihor se va juca vineri, de la ora 18.00, pe stadionul “Dan Păltinișanu” din Timișoara.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite