FC Bihor – Poli Timişoara: amicalul suferinţei între echipele fără licenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la Poli s-au deplasat în această dimineaţă la Oradea pentru un meci amical contra echipei locale FC Bihor. Partida este programată de la ora 18.00.

Jucătorii alb-violeţi, reveniţi din cantonamentul din Austria, au intrat de ieri în programul de pregătire de acasă în aşteptarea veştilor de la TAS cu privire la divizia în care vor juca în sezonul 2011-2012. Cei de la Federaţia Română de Fotbal au stabilit deja: prin neacordarea licenţie, Poli trebuie să evolueze în Divizia B, la fel ca adversara din amicalul de astăzi, FC Bihor Oradea.

Ardelenii au promovat în acest an în Liga I, însă nu au primit licenţa pentru noul sezon din cauza datoriilor astfel că nu au fost înscrişi în primul eşalon. Reamintim că la protestul de ieri al suporterilor alb-violeţi a participat şi un grup de fani de la Oradea.

Timişorenii s-au deplasat cu autocarul în această dimineaţă la Oradea, unde vor disputa, de la ora 18.00, un meci amical cu echipa locală. Este primul din cele două meciuri stabilite cu FC Bihor. Revanşa va avea loc vineri, tot de la ora 18.00, pe stadionul “Dan Păltinişanu”.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite