Poli întâlnește campioana Albaniei în ultimul amical din Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alb-violeții au câștigat lejer meciul cu Austria Salzburg
Alb-violeții au câștigat lejer meciul cu Austria Salzburg

Fotbaliștii alb-violeți vor juca, astăzi, de la ora 18.15 (ora României), la Bischofshofen, cu Skenderbeu, campioana Albaniei. Partida poate fi urmărită în direct pe postul Digisport.

Jucătorii lui Dușan Uhrin jr. se află pe finalul stagiului de pregătire din Alpii Austrieci, de la Saalfeden. Înainte de întoarcerea acasă, timișorenii vor mai juca un meci de verificare. Astăzi, de la ora 18.15, ora României, Poli întâlnește ultima campioană din Albania, Skenderbeu. Suporterii bănățeni vor putea vedea meciul în direct pe postul Digisport.

Două victorii și două înfrângeri în Austria


În cantonamentul din Austria, Poli a jucat până patru meciuri amicale. În primul meci au trecut de slovacii de la Tatran Presov cu 2-1, apoi au învins Austria Salzburg cu 3-0. În următorul meci a venit și prima înfrângere. Alb-violeții au fost învinși de campioana Azerbaidjanului, Neftci Baku, cu 0-1. În penultimul meci din Austria, bănățenii au pierdut și în fața câștigătoarei ultimului campionat din Macedionia, Skendija, cu 2-3.
 În cantonamentul din Ungaria, de la Debrecen, Poli a mai jucat un meci amical, contra celor de la Ferencvaros Budapesta, pierdut cu 1-2.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite