VIDEO Poli Timișoara - Austria Salzburg 3-0: Dublă pentru Goga în amicalul din Alpi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alb-violeții au câștigat lejer meciul cu Austria Salzburg
Alb-violeții au câștigat lejer meciul cu Austria Salzburg

Fotbaliștii pregătiți de Dușan Uhrin jr. s-au impus astăzi cu un scor de neprezentare în fața echipei de prima ligă Austria Salzburg. Golurile abu fost marcate de Goga (min.2 și 40) și Rocha (min.31)

Cel de-al doilea meci amical al alb-violeților din cantonamentul din Alpii Austrieci s-a desfășurat la Bischofshofen, cunoscută localitatea pentru trambulina de sărituri cu schiurile. Pe același stadion pe care cu zi în urmă a jucat cu Tatran Presov (2-1), Poli a întâlnit echipa austriacă SV Austria Salzburg. Dușan Uhrin jr. a trimis în teren următorul “unsprezece”: Lepmets, Matei, Mera, Ilie, Sepsi, Popovici, Poparadu, Pătras, Rocha, Goga și Axente.



Primul gol al meciului a venit în minutul 2, când Dorin Goga a trimis un loc perfect de la 16 metri, peste portarul austriac. În minutul 31 avea să fie 2-0. Rocha a marcat cu un vole spectaculos din careul mare, după o centrare a lui Axente. Până la pauză timișorenii aveau să mai înscrie o dată: în minutul 40, Goga a reușit dubla cu un șut de la zece metri.



În partea secundă au avut loc mai multe schimbări. Iată formula cu care Poli a început repriza a doua cu Austria Salzburg: Lepmets, Matei, Ilie, Mera, Sepsi, Adrian Popa, Poparadu, Rocha, Chitu, Nikolic, Axente. Pe parcurs și-a mai făcut apariția pe teren și Ricketts, care l-a înlocuit pe Axente. Deși au mai avut câteva ocazii bune, în special prin Mera, de două ori și Popa, scorul a rămas cel stabilit în prima repriză. Poli învinge cu 3-0 Austria Salzburg și așteaptă următoarele meciuri de pregătire din Alpi.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite