Primul amical în Austria pentru alb-violeţi: Poli Timişoara – Tatran Presov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cantonament în Austria
Cantonament în Austria

Fotbaliştii lui Duşan Uhrin jr. vor întâlni astăzi, de la ora 19.00, echipa slovacă Tatran Presov. Meciul se va dispuita în localitatea Bischoffshoffen şi va fi transmis în direct pe postul Digi Sport.

În cea de a patra zi de cantonament în Alpii Austrieci, fotbaliştii de la Poli au pregătit primul amical din acest stagiu de pregătire. Elevii lui Duşan Uhrin jr. vor cu echipa slovacă Tatran Presov. Partida se va desfăşura în localitatea Bischoffshoffen, de la ora 19.00, iar suporterii bănăţeni vor avea posibilitatea să vadă meciul în direct pe postul Digi Sport. Tratran Pesov s-a clasat în sezonul trecut pe locul 11 în prima ligă din Slovacia.

În cantonamentul de la Saalfelden a ajuns şi Ghoerghe Chivorchian, preşedintele clubului bănăţean, iar zilele următoare este aşteptat să sosească şi Marian Iancu.



Vezi galerie foto cu fotbaliştii de la Poli în Austria


Timişorenii vor mai juca în Austria alte patru meciuri amicale: pe 1 iunie, cu Austria Salzburg, pe 3 iulie cu Trepca (Kosovo), pe 5 iulie, cu Zestafoni (Georgia), iar pe 7 iulie, cu Skenderbeu, campioana Albaniei.

Antrenament Poli Cantonament în Austria Cantonament în Austria
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite