Internaţionalii de la Poli sub steagurile naţionalelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Stefan Nikolici a marcat din nou pentru naţionala de tineret a Muntenegrului, în faţa Armeniei. Internaţionalii români aşteaptă meciul amical cu Paraguay, în timp ce Ricketts se află la Gold Cup cu reprezentativa Canadei.

Cei patru jucători de la Poli care se află cu naţionala României în turneul din America de Sud aşteaptă jocul cu Paraguay, de sâmbătă, de la ora 23.00. Costel Pantilimon, Alexandru Bourceanu, Ianis Zicu şi Dan Alexa au jucat ieri dimineaţă în amicalul cu Brazilia. Portarul poliştilor i-a luat locul lui Tărăruşanu în minutul 67, Bourceanu a intrat titular şi a jucat 66 de minute, iar Alexa a prins ultimele zece minute după ce a intrat în locul lui Gabi Mureşan. Golgeterul alb-violeţilor, Zicu l-a înlocuit pe Marica în minutul 73. Dacă la meciul de retragere a lui Ronaldo, bănăţenii au evoluat mai puţin, aceştia speră să primească şansa să demonstreze în meciul cu Paraguay.

Gol pentru Nikolici, Ricketts rezervă la Gold Cup

Atacantul Stefan Nikolici a marcat unicul gol al naţionalei Under 21 a Muntenegrului, în eşecul cu 1-4, în faţa Armeniei, în preliminariile Campionatului European 2013 de tineret. Tosaint Ricketts, care a înscris în amicalul Canada –Ecuador (2-0), a fost rezervă în meciul de la Gold Cup (competiţia Americii de Nord, Centrale şi a Caraibelor), pierdut în ţaţa Americii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite