Posibilii adversari pentru Poli în preliminariile Ligii Campionilor: Benfica, Twente, Dinamo Kiev, Standard Liege

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii alb-violeţi vor avea de trecut două tururi preliminare pentru a putea intra în joc alături de bogaţii europei. Poli Timişoara va juca pentru al doilea an consecutiv în turul preliminar al Ligii Campionilor.

Dacă anul trecut au realizat o uriaşă surpriză, eliminând Şahtior Doneţk (0-0, 2-2), acum bănăţenii vor avea din nou o misiune dificilă, având în vedere că Poli nu este cap de afiş. Printre echipele cu care pot pica jucătorii lui Duşan Uhrin jr. se numără Standard Liege, Benfica Lisabona, Dinamo Kiev sau Twente Enschede.



Tragerea la sorţi a primelor două tururi preliminare va avea loc pe data de 20 iunie, iar primele meciuri se vor disputa la finalul lunii. Dacă trece de primul tur preliminar, Poli va evolua deja cu imnul Champions League, cu rigorile acestei competiţii. Anul trecut, adversara a fost VFB Stuttgart în faţa cărora au pierdut primul meic, 0-2, pe arena “Dan Păltinişanu”, iar apoi au obţinut o remiză de prestigiu la Stuttgart, 0-0.




În play-offul Ligii Campionilor, timişorenii pot cădea cu Bayern Munchen, Arsenal sau Olimpique Lyon, iar dacă sunt eliminaţi ajung direct în grupele Ligii Europa.


image
image
image

Dacă pierd în primul tur preliminar bănăţenii ajung să joace în play-off-ul Ligii Europa, unde vor putea cădea cu echipe foarte puternice precum AS Roma, Atletico Madrid, Lazio Roma, Fulham, Tottenham, Lokomotiv Moscova sau PSV Eindhoven.



În sezonul trecut, după ce au fost eliminaţi de VFB Stuttgart, cei de la Poli şi continuat meciurile internaţionale în Liga Europa. Iată rezultatele obţinute de Poli: 0-0, 1-2 cu Ajax Amsterdam, 0-0, 1-3 cu Anderlecht Bruxelles şi 0-3, 2-1 cu Dinamo Zagreb.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite