Alexa, Bourceanu şi Pantilimon la naţionala României, Ricketts la cea a Canadei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă sezonul 2010-2011 din Liga 1 s-a încheiat, nu toţi fotbaliştii de la Poli au intrat în vacanţă. Alexa, Pantilimon, Bourceanu şi Ricketts au răspuns convocărilor pentru meciurile naţionalelor României şi Canadei.

Pentru patru dintre alb-violeţi urmează continuă programul sportiv la echipele naţionale. Răzvan Lucescu a convocat trei fotbalişti de la Poli pentru următoarele jocuri ale naţionalei României. Portarul Costel Pantilimon, mijlocaşul Dan Alexa şi jucătorul de bandă stângă Alexandru Bourceanu au fost selecţionaţi pentru meciurile “tricolorilor” cu Bosnia Herţegovina, de pe data de 3 iunie, de la Bucureşti, contând pentru preliminariile Campionatului European 2012. Cei trei vor juca şi în partidele amicale din America de Sud: cu Brazilia (7 iunie, de la Sao Paulo) şi Paraguay (11 iunie, de la Asuncion).

Rickets merge la Gold Cup

Evoluţiie bune din România i-a adus o nouă convocare la naţională şi pentru Tosaint Ricketts. Acesta a fost chemat la reprezentativa Canadei, pentru Gold Cup, principal competiţie a zonei Americii de Nord, Centrale şi Caraibelor. Înainte de Gold Cup, Canada va juca un meci amical pe 1 iunie cu Ecuador. Echipa lui Ricketts va întâlni în faza grupele Gold Cup, SUA (echipă ţării gazdă), Guadelupa şi Panama.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite