Marian Iancu: "Noi am scos maximum, în condițiile în care păstrăm clubul curat din punct de vedere moral"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bossul echipei Poli Timișoara speră ca echipa sa să își păstreze măcar locul doi la finalul campionatului. În cazul în care se va juca meciul Pandurii-Oțelul, Iancu se gândește chiar și la mai mult.

Marian Iancu, patronul echipei Poli Timișoara a fost extrem de dezamăgit de rezultatul de la Galați, însă nu și-a pus jucătorii la zid. Acesta a declarat că atâta poate echipe la aceastăm oră, iar titlul s-a pierdut după irosirea punctelor din timpul campionatului.

"E foarte important acum să ne consolidăm poziția a doua, iar după aceea să vedem ce se va întâmpla cu Oțelul. Noi am scos maximum, în condițiile în care păstrăm clubul curat din punct de vedere moral. Atât putem. Am ajuns în această situație, de a pierde tiltul, și din vina noastră, deoarece am irosit puncte atunci când nu trebuia”, a spus Marian Iancu.

Marian Iancu speră ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne să decidă jucarea partidei Pandurii Tg.Jiu-Oțelul Galați, chiar dacă moldovenii nu își fac griji că nu pot să îi bată pe gorjeni.

„Aștept să văd ce va spune regulamentul. În ceea ce privește meciul Oțelului cu Astra, pot să spun că îl cunosc pe Niculae, e un om de afaceri serios, și n-am de ce să cred că această partidă nu se va juca corect”, a mai spus bossul timișorenilor.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite