Grijile lui Duşan Uhrin jr. înainte de meciul cu Unirea Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timişoara va juca mâine, pe stadionul "Dan Păltinişanu", de la ora 18.00, cu Unirea Urziceni. Tosaint Ricketts şi Mircea Axente sunt accidentaţi, iar Ovidiu Bucă suspendat, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Duşan Uhrin jr. are destule probleme înaintea meciului cu Unirea Urziceni, care se va disputa pe stadionul „Dan Păltinişanu”, mâine, de la ora 18.00, în cadrul etaoei a 32-a a Ligii I. Canadianul Ricketts şi Axente sau accidentat la meciul cu FC Vaslui şi sunt indisponibili, iar Burcă a fost suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Din păcate, Uhrin jr. are în lot numai puţin de 11 jucători la limita suspendării şi nu poate risca să pierdă pe cineva pentru meciul cu Oţelul Galaţi.

Acum facem calcule ce jucători să introducem în teren, mai ales că sunt şi 11 fotbalişti la limita suspendării. Jucăm un meci important, deoarece suntem obligaţi să câştigăm acasă şi sper că ne vor susţine şi fanii noştri, ei ne-au trezit de fiecare dată când aveam probleme în joc. Meciul cu Vaslui ne-a costat mult din forţele noastre fizice, a fost un joc în care ne-am dăruit până la final”, a declarat Duşan Uhrin jr.

O singură victorie cu Urziceni

 
Pe lângă importanţa disputei cu Urziceni în cursa pentru titlu, mai există şi un aspect de ordin statistic ce trebuie luat în seamă. Poli nu a învins Unirea decât o singură dată, în 2006! A fost chiar în primul duel direct în Liga I, în toamna lui 2006, scorul de 1-0 fiind stabilit de Mansour. Mai mult, în primăvara lui 2009, Unirea Urziceni a câştigat cu 2-1 la Timişoara, amanetând practic prin acel triumf titlul de campioană. În tur, a fost 1-1 la Urziceni, într-un meci controversat, gazdele punctând pentru egalare dintr-o poziţie de ofsaid.

Nu este o formaţie atât de mică precum arată locul din clasament, are ambiţia să demonstreze că mai are un cuvânt de spus.  Noi trebuie să câştigăm, trebuie să învingem acasă în meciurile rămase din acest sezon, pentru a rămâne în cursa pentru locul 2. Oţelul, Poli şi Vaslui rămân în cursa pentru titlu, după ce Dinamo, învinsă vineri seara, a ieşit din lupta pentru primele locuri”, a spus Daniel Stanciu, team managerul echipei Poli.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite