Marian Iancu vrea să se asocieze cu Victoria Brănești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei Poli Timișoara a lansat oferta pentru a prelua Victoria Brănești înaintea partidei pe care micuța echipă o va juca cu Oțelul Galați. Iancu spune că o victorie pentru Brănești cu Oțelul va însemna automat lansarea parteneriatului.

Marian Iancu nu se dezminte și continuă să joace tare și în afara terenului, pe acest final de campionat, mai încins ca niciodată. Cu câteva zile înainte de partida Victoria Brănești – Oțelul Galați, în care teoretic jucătorii lui Dorinel Munteanu nu ar avea probleme cu o echipă déjà retrogradată, Iancu aruncă bomba. “
“Am hotărât ca una din societăţile-partenere BKP să investească într-o echipă de liga a doua. Necesitatea unei astfel de investiţii se naşte din nevoia de competiţie la un nivel apropiat de Liga I, ceea ce Politehnica Timişoara nu are la dispoziţie în acest moment, echipa a doua evoluând în Liga III, seria V. În trecutul apropiat, au fost momente în care am fost prezenţi prin echipa oraşului Buftea, iar ulterior prin cea a  Buzăului, iar acest lucru a fost benefic pentru toate părţile implicate. Considerăm că formaţia cea mai completă care ar justifica o astfel de investiţie ar fi Victoria Brăneşti”, a transmis Marian Iancu.

"Să dea dovadă de spirit de sacrificiu"

Președintele companiei BKP, Marian Iancu a precizat că în scurt timp se va face o ofertră concretă celor de la Victoria Brănești. “Dacă proprietarii acestui club vor considera că este nevoie de un partener, vom veni alături de dumnealor. Nu cunoaştem situaţia reală a clubului, dar este vorba de o echipă puternică, disciplinată, capabilă de orice rezultat. Revenirea ei în Liga I ar fi foarte uşoară, dacă vom fi acceptaţi ca parteneri. Ar fi o dovadă în plus că merită să fie susţinuţi, că merită ca acest club să nu se piardă, dacă atât cât a mai rămas din competiţie vor da dovadă de spirit de sacrificiu, de depăşirea limitelor personale, cu angajament şi concentrare”, a precizat Iancu.

"Este o propunere curată"

Marian Iancu îi încurajează pe cei de la Brănești în meciul cu Oțelul Galați și spune că dacă Victoria va câștiga ei se pot considera deja parteneri. “Este un gest firesc, o propunere curată, în interesul fotbalului, în interesul Victoriei Brăneşti şi a Politehnicii Timişoara. Nu vor exista conflicte de interese, deoarece avem experienţă acumulată în activităţile noastre anterioare descrise mai sus, alături de echipele din Buftea şi Buzău, prima activând în liga secundă, iar a doua în Liga I. Este o hotărâre serioasă, este un interes născut în anii trecuţi, există precedentele amintite şi nu putem fi bănuiţi de duplicitate, în sensul că una spunem şi alta facem. Le transmit jucătorilor şi tehnicienilor echipei Victoria Brăneşti că nu sunt cu nimic mai prejos decât echipa împotriva cărei urmează să joace, a Oţelului Galaţi şi este rândul lor să-şi salveze clubul, aşa cum şi clubul i-a adus în prim-planul fotbalului românesc”, a mai spus Marian Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite