Suporteri timișoreni au ieșit în Piața Unirii să vadă meciul Oțelul-Poli GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de timișoreni sunt așteptați în această seară să urmărească în aer liber partida Oțelul – Poli, din penultima etapă a Ligii I. Partida de la Galați este programată să înceapă la ora 20.00.

UDATE ORA 22.00



Fanii Timișoreni au trăit la extrem partida Oțelul Poli. După ce gazdele au deschis scorul, suporterii alb-violeți din Piața Unirii au sperat în revenirea echipei lor, iar golul marcat de Zicu a declanșat fiesta. Cei aflați în primele rânduri au aprins fumigene și artificii. Bucuria lor nu a durat însă prea mult. Jucătorii lui Dorinel Munteanu au marcat golul prin care au câștigat campionatul. În minutul 90, a început și ploaia la Timișoara. Suporterii au părăsit piața triști pentru că echipa lor a mai pierdut o dată lupta pe ultima sută. De data asta chiar au fost aproape...



UPDATE ORA 20.00

Terasele și barurile din Piața Unirii au fost ocupate cu câteva ore înainte de începerea meciuril. Suporterii au venit îmbrăcați ca pe stadion, în tricori alb-violet, cu fulare sau steaguri. Marea majoritate s-au așezat pe iarbă și au așteptat în liniște transmisia directă de la Galați. Aceștia au izbutit în urale când pe ecranul gigant a început partida Oțelul-Poli. În jur de cinci mii de fani urmăresc cu sufletul la gură marele meci.

GALERIE FOTO DIN PIAȚA UNIRII


image
image
image

Primăria orașului a montat în Piața Unirii un ecran gigantic pentru ca suporterii timișoreni să poată vedea importantul meci dintre Oțelul și Poli, care ar putea să hotărească în proporție de 90 la sută noua campioană. Fanii alb-violeți vor trăi cu sufletul la gură evoluția jucătorilor lui Dușan Uhrin jr. pe ecranul de lângă Domul Catolic, începând de la ora 20.00.



Am vrea să vină cât mai multă lume în piață. Ar fi frumos și sunt convins că și jucătorii vor simții pe teren asta. Să ne amintim de meciul în care am eliminat Dinamo din Cupa României, ce atmosferă frumoasă a fost. Sperăm să fie și acum la fel și să fie doar o repetiție pentru sărbătorirea câștigării titlului”, a declarat Paul Prodana, președintele asociației suporterilor timișoreni Druckeria.
 

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite