Dușan Uhrin jr: "Am încercat să menajăm jucătorii cu cartonașe. Alexa a avut interzis la contacte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dușan Uhrin jr. spune că echipa sa ar fi putut să mai înscrie, însă este mulțumit de ce s-a întâmplat pe teren în meciul cu Unirea Urziceni. Niciunul din jucătorii care riscau o suspendare pentru meciul cu Oțelul nu au fost avertrizați.

Dușan Uhrin jr. s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi în meciul cu Unirea Urziceni. Pe lângă scorul favorabil, tehnicianul ceh nu a pierdut niciun jucător pentru meciul cu Oțelul, din pricina cartonașelor galbene. "A fost obligatoriu să câștigăm. Urmează meciul care va decide în proporție de 90 la sută campioana. Am încercat să menajăm jucătorii cu cartonașe galbene. Goga, Bourceanu și Sepsi nici nu au jucat din acest motiv. Alexa a avut interzis să intre în clinciuri. A câștigat echipa mai bună. Puteam să dăm și mai multe goluri. Practic noi am dat toate golurile astăzi", a declarat după meci Dușan Uhrin jr.

Antrenorul echipei Poli se gândește acum doar la meciul de duminică cu Oțelul. "Trebuie să câștigăm singuri. Vor intra în teren cei mai în formă jucători. Cu siguranță vom juca un fotbal ofensiv, pentru că avem nevoie de victorie. În proporție de 90 la sută se va decide campioana. Restul de 10 la sută rămâne pentru ultima etapă. Noi jucăm cu Dinamo, ei cu Astra", a mai spus Dușan Uhrin jr.

Patru goluri în șapte meciuri pentru Zăgrean

Andrei Zăgrean a marcat aseară cel de-al patrulea gol în echipamentul alb-violet, la cel de-al șaptelea meci pentru Poli. A recunoscut că nici el nu se aștepta la un asemenea sezon.

“Abia aştept meciul de la Galaţi. sper sa fie corect. Va fi care pe care, fără alte şmecherii. E cel mai bun sezon din cariera mea. Şansele cu Galaţi sunt împărţite, 50-50%. E greu ca arbitrii să mai influenţeze meciul. Când am fost promovat la echipa mare ştiam că îmi va fi greu. Sincer, nu mă aşteptam să marchez atâtea goluri”, a declarat Andrei Zăgrean.

Cu toții așteaptă confruntarea cu Oțelul, de duminică, meci care va decide în proporție mare camioana actualei ediții.

“Suntem ca o mare familie, e bine că am evitat să luăm cartonaşe galbene înainte de meciul de la Galaţi. Dacă e ceva de câştigat, câştigăm singuri în teren şi nu pe mâna altcuiva. Vedem deciziile care se iau, dar nu avem ce face”, a spus Srdjan Luchin, care a comentat și modalitatea prin care Oțelul a învins la Brănești.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite