Fiscul a pus sechestru pe Goga, Matei și Curtean, dar vrea bani și pe Zicu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalurile se țin lanț la clubul Poli Timișoara. În timp ce jucătorii continuă să se pregătească în așteptarea veștilor privind eșalonul în care vor juca sezonul viitor, oficialii clubului continuă lupta pe toate fronturile.

De această dată, Marian Iancu și-a găsit un nou adversar, fiscul. Mircea Călin, directorul ANAF Timiș a declarat că finanțele au pus popriri bancare pe conturile deschise de Poli și mai multe procese verbale de sechestru pe bunuri mobile ceea ce înseamnă drepturile federative ale unor jucători. Șeful ANAF a dat și o listă de fotbaliști printre care Curtean, Bourceanu, Axente, Matei, Maxim și Zicu. În cazul golgeterului transferat la ȚSKA Sofia, Mircea Călin spune că banii de la bulgari trebuie să ajungă la Finanțe.

Documente pe site-ul oficial


Marian Iancu a lansat un atac vehement împotriva lui Mircea Călin și susține că este vorba de doar trei jucători “sechestrați”, iar aceștia sunt Goga, Matei și Curtean. Președintele grupării alb-violete a ținut să pună documentele de la Finanțe pe site-ul oficial al clubului.

Publicăm aceste documente, spre buna informare a dlui Mircea Călin, director general al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Timiş, pentru ca pe viitor să nu îşi mai permită să spună neadevăruri în necunoştinţă de cauză (sau, cine ştie?), denigrând imaginea Politehnicii Timişoara în direct la televiziunile de sport”, a transmis Marian Iancu.







image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite