Poli Timișoara – Dinamo: Ignijatijevici marchează al patrulea gol în poarta "câinilor" LIVE TEXT (4-1)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O victorie a timișorenilor ar califica echipa alb-violetă în preliminariile Ligii Campionilor. Dinamo își joacă șansa calificării în Liga Europa, fie prin campionat, fie prin Cupă.

"Sunt bucuros că am putut să recuperăm din ce am stricat data trecută. Putem acum să sărbătorim victoria, jocul, rezultatul. Mai am contract un an cu Poli, nu mă gândesc să plec. Cred că am fi meritat să fim primii, dar s-a întâmplat să pierdem la Galați. Am pierdut și anumite puncte acasă. În special cel cu Tg. Mureș, pentru că ei au venit la Timișoara să se apare. Am fost surprins că nu și-au dorit mai mult pe teren. Dar nu am câștigat acel meci. Aveam presiune mare înainte de meciul cu Dinamo, pentru că aveam nevoie de victorie. Trebuia să demonstrăm că merităm să fim aici", a declarat Dușan Uhrin jr.

"
Timișoara a meritat victoria. Noi suntem pe pantă proastă și ne-am calificat cu noroc în Liga Europa. Felicitări celor de la Poli. Au o echipă campioană, cu lot valoros și public. Le doresc succes în Liga Campionilor. Meritau să câștige campionatul în acest an. Puțin noroc dacă aveau. Dar au pierdut meciul direct cu Oțelul. Eu măcar Cupa României vreau să obțin", a declarat Ioan Andone, antrenorul dinamoviștilor.

S-a încheiat partida. Poli Timișoara învinge Dinamo cu un neverosimil 4-1 și merge în preliminariile Ligii Campionilor. Pentru alb-violeți au marcat Luchin, Nikolici de două ori și Ignjatijevici. Pentru Dinamo a marcat Țugudean. Poli încheie ediția 2010-2011 a Ligii I pe locul secund, după ce s-a luptat pentru titlu până în penultima etapă.


Min.86 Bakaj vede galben pentru proteste

Min.84 Pantilimon intervine salvator în fața lui Bakaj

Min.83 Ultima schimbare și la Poli. Iese Tameș, intră Magera

Min.81 Iese Nikolici, cel mai bun jucător de pe teren. Intră Axente

Min.79 GOOOOOOL. Spectacol pe stadionul "Dan Păștinișanu". Mingea a pornit de la mijlocul terenul după două călcâie de la Zicu și Tameș, a ajuns la Nikolici, care a centrat în careu de unde Ignjatijevici a reluat din prima în plasa porții lui Naumovski. (4-1)


Min.73 Ultima schimbare la Dinamo. Iese Țucudean, intră Liviu Ganea

Min.72 Schimbare la Poli. Iese Goga, intră golgeterul Ianis Zicu

Min.71 Ocazie imensă pentru Poli. Ignjatijevici scapă singur cu Naumovski, însă trage puternic direct în portarul dinamovist

Min.70 Cartonaș galben pentru Kone

Min.67 A doua schimbare la bucureșteni. A părăsit terenul Dănciulescu, a intrat albanezul Bakaj

Min.64 Schimbare la Dinamo. A ieșit Ze Diabate, a intrat Bordeianu

Min.59 GOOOOOL Nikolici reușește dubla. Atacantul muntenegrean a marcat din interiorul careului după ce l-a păcălit pe Naumovski (3-1)


Min.55 Fotbaliștii de la Dinamo domină începutul de repriză. Deși atacă în valuri, jucătorii lui Andone nu au reușit însă să șuteze periculos spre poarta lui Pantilimon

Min.50 Lovitură liberă pentru Dinamo, de la 18 metri. Șutul lui Torje este deviat de zid în corner. Fundașii bănățeni au respins apoi mingea din careu

Suporterii de la peluza sud au arborat un mesaj prin care le mulțumesc fotbaliștilor pentru cum au luptat în acest sezon: "Cu Poli în Iad și în Paardis - Timișoara a promis".

A început repriza a doua


În pauza meciului a avut loc o tombolă, iar un suporter al echipei alb-violete s-a ales cu un autoturism de proveniență cehă, unul din sponsorii echipei Poli.

S-a încheiat prima repriză. Poli Timișoara conduce Dinamo cu 2-1, prin golurile marcate de Luchin și Nikolici. Pentru oaspeți a înscris Țugudean

Min.38 GOOOOOOL Poli revine în avantaj. Muntenegreanul Ștefan Nikolici a marcat cu un șut de la opt metri, după ce inițial a driblat doi jucători de la Dinamo (2-1)


Min.33 Cartonaș galben pentru Ignjatijevici

Min. 29 Ocazie bună pentru timișoreni. Șutul lui Goga este reținut de Naumovski

Min.27 GOOOOL. Oaspeții reușesc egalarea. A marcat cu o frumoasă lovitură de cap fostul arădean Marius Țugudean
, după centrarea lui Torje (1-1)

Min.25 Ratare uriașă pentru bănățeni. Nikolici scapă singur spre poarta lui Naumovski, dar trage pe lângă bară

Min.21 Șut puternic  Tameș de la 20 de metri, balonul trece peste poartă

Min.20 Cartonaș galben și pentru Ghionea. Lovitura liberă a dinamoviștilor a rămas fără rezultat

Min.19 Șut Bourceanu din afara careului, mingea trece puțin peste poartă

Min.17 Cartonaș galben pentru Oscar Rubio pentru un fault tare

Min.15 GOOOOOOL. Poli deschide scorul. Funașul Luchin a reluat cu capul din colțul careului mic după un corner. (1-0)


Min.5 Șut Nikolici din unghi, reține portarul Naumovski

Aproximativ 12.000 de spectatori urmăresc partida Poli - Dinamo, din ultima etapă a Ligii I. Galeria Commando Viola este și de această dată alături de echipa alb-violetă și îi încurajează din peluza sud.




A început partida

Iată cele două echipe:

Poli: Pantilimon - Luchin, Burcă, Ghionea, Sepsi - Bourceanu, Cisovsky, Tameș, Ignjatijevici - Nikolici, Goga. Antr. Dușan Uhrin jr.

image

Dinamo: Naumovski - Rubio, Moți, Grigore, Ze Diabate - Torje, Kone, Munteanu, Alexe - Țucudean, Dănciulescu. Antr. Ioan Andon

ORA 16.30

În jur de 50 de suporteri dinamoviști au luat loc în peluza nord a stadionului. Deși este considerat meci cu risc maxim de către forțele de ordine, nu au existat incidente în oraș pe parcursul zilei.

ORA 16.00

Interes scăzut al suporterilor pentru meciul Poli - Dinamo. Stadionul "Dan Păltinișanu" este surprinzător de gol cu o oră înainte de starul partidei. Nici 2.000 de spectatori nu au venit pe arena bănățeană. Organizatorii susțin că până aseară s-au vândut în jur de 10.000 de bilete.  

Prestigiu. Reabilitare în faţa fanilor. Calificarea în preliminariile Ligii Campionilor. Acestea sunt mizele pentru care Poli luptă în ultima etapă, în duelul cu Dinamo. “Din păcate, nu ne-a ieşit meciul de la Galaţi aşa cum doream. Acum, în faţa publicului nostru, trebuie să redresăm situaţia, să câştigăm pentru prestigiul nostru. Trebuie să arătăm că merităm să fim în fruntea clasamentului. Ne aşteaptă un meci greu, Dinamo doreşte să câştige, este important pentru ei să termine pe locul patru. Un asemenea meci nu are favorită. Se întâlnesc două echipe puternice şi cel mai bun câştigă. Avantajul nostru este că jucăm acasă”, a declarat Dușan Uhrin jr.

Pentru meciul de azi  bănățenii nu îl vor putea folosi pe căpitanul Dan Alexa, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Alb-violeții se confruntă și cu numeroase probleme medicale în lot. Taborda, Curtean, Zăgrean, Ricketts, Helder, Scutaru, Rocha și Zicu sunt cu semne de întrebare pentru meciul cu Dinamo.

Partida Poli – Dinamo va fi arbitrată de Ovidiu Haţegan, din Arad, care va fi ajutat de asistenţii Ionel Popa, din Paşcani și Iulius Radu Timar, din Marghita.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite