Cosmin Contra: “Nu poți să tragi la răspundere jucătorii care nu sunt plătiți la zi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător și antrenor al celor de la Poli a făcut analiza meciului Gloria Bistrița-Poli (2-2) în studioul de la Digi Sport. "Guriță" spune că Poli va defila în campionat dacă jucătorii își primesc salariile conform contractului.

Cosmin Contra a apreciat spectacolul oferit de Gloria Bistrița și Poli, două echipe care ar fi trebuit să se întâlnească pe prima scenă a fotbalului după rezultatele sportive. Deși alb-violeții nu au reușit să câștige la Bistrița, “Guriță” crede că Poli nu va avea nicio problemă pentru a promova în primul eșalon. “Vor promova sigur anul acesta. Dacă au banii la zi și nu sunt probleme vor defila prin Divizia B. Promovarea va fi rezolvată cu zece etape înainte de finalul campionatului”, crede Cosmin Contra, care sezonul trecut a fost antrenor-jucător la partidele cu Gloria Bistrița.

Fostul internațional așteaptă examenul pentru Licența Pro, după care va da curs unei oferte venite din afara țării. “Am avut o discuție cu un club din străinătate, dar îmi trebuie acte de antrenor. Pe 10 octombrie terminăm cursurile. Afară pot să lucrez mai liniștit”, a mai spus Contra.

A refuzat Sportul Studențesc

Cosmin Contra a recunoscut că a avut o singură ofertă după ce a fost dat afară de la Poli. Acesta a refuzat însă să preia Sportul Studențesc. “Am discutat cu domnul Șiman, chiar dacă nu am ajuns la partea cu banii. M-au interesat alte lucruri. Eu am dat înapoi. S-a scris că mă duc la Dinamo, dar nici nu s-a pus în discuție”, a mai declarat Cosmin Contra.

“Guriță” a recunoscut că a greșit față de Marian Iancu când s-a luat în gură cu el și spune că dacă s-ar mai întâmpla un asemenea episod nu s-ar mai contra cu șeful său. “Eu nu mă dau mare antrenor. Eu învăț. Dacă s-ar mai întâmplă un episod de acest gen aș închide telefonul și aș vorbi a doua zi, la rece. Mi-am dat seama că meseria asta e mai complexă decât pare. E foarte mult de lucru și multe nu depind de tine. Dacă nu sunt toate puse la punct randamentul echipei are de suferit. Am stat 11 ani afară și când am revenit în România am fost surprins că jucătorii sunt plătiți din când în când. Dacă nu ai bani la zi nu le poți reproșa nimic”, a mai declarat Contra.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite