Fotbaliștii de la Poli aleargă prin pădurea de la Debrecen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegația echipei alb-violete a ajuns în primul cantonament al verii de la Debrecen (Ungaria), unde se vor pregări până pe 22 iunie. Cisovsky și Magera sunt ultimii jucători care au părăsit echipa alb-violetă.

Dușan Uhrin jr. a plecat în cantonamentul de la Debrecen cu o echipă mult schimbată față de finalul sezonului, în lot fiind incluși numeroși jucători de la echipa satelit și chiar de la junior. Tehnicianul ceh îi are sub comandă pe: Lepmets, Gârlea, Triţoiu (portari); Luchin, Mera, Scutaru, Ghionea, Sepsi, Sava, Sandu (fundaşi); Curtean, Matei, Ganea, Dobriceanu, Poparadu, Popovici, Dudaş, Tameş, Pătraş, Zaluschi, Rocha, Chiţu (mijlocaşi); Goga, Axente, Nikolic, Boştină, Zăgrean, Leagu (atacanţi). Pantilimon, Bourceanu și Ricketts au primit vacanță după meciurile disputate cu naționalel țării lor.



Pregătire fizică la sală și în pădure

Fotbaliștii bănățeni au intrat imediat în programul de pregătire cu două sau chiar trei antrenamente pe zi. Sala de forță și pădurea de lângă hotelul Sportcentrum sunt deocamdată pe ordinea de zi, jucătorii mai având de acumulat până să primească și mingea. Cantonamentul din Ungaria se încheie pe 22 iunie cu un meci amical contra celor de la Ferencvaros Budapesta.



Hemoragia continuă la Poli

Continuă plecările de la echipa timișoreană. Ultimii care au părăsit corabia alb-violetă sunt Marian Cisovsky și Lukas Magera. Pentru primul există o ofertă de la Slovan Bratislava, în timp ce atacantul ceh are mai multe oferte din Europa. Între timp, Ovidiu Burcă a semnat un contract cu Rapid București, unde se va reîntâlni cu Dan Alexa.

image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite