Timișoara se pregătește să intre în Guinness Book pe picioroange

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ștefan Cojocnean a dus picioroangele și în școlile generale
Ștefan Cojocnean a dus picioroangele și în școlile generale

Tentativa de a intra în Cartea Recordurilor va avea loc pe 25 septembrie, când 100 de tineri vor alerga 1 kilometru pe picioroange moderne. Au început înscrierile pentru cei care doresc să participe la eveniment.

Inițiativa aparține Consiliului Local al Tinerilor din Timișoara, care sunt ajutați de Ștefan Cojocnean, cvadruplu campion mondial în sporturi extreme și omul care a promovat picioroangele moderne în România. Planul este ca în data de 25 septembrie să se strângă 100 de tineri îndrăzneți pentru o alergare de un kilometru pe picioroange. “Această inițiativă va aduce Timișoara în Guinness Book. Este o filă nouă, pentru că nu există până acum nicio tentativă de acest gen”, a spus Șteffan Cojocnean. Cei care doresc să scrie istorie pentru Timișoara se pot înscrie complectând un formular pe adresa picioroangemoderne@gmail.com.

 Consiliul Local al Tinerilor Timisoara este o structură coordonată de către Institutul Intercultural și sprijinită de Primăre, Inspectoratul Școlar Județean și Casa de Cultură a Studenților. Reprezentanții sunt aleși fiind prin vot democratic de către elevii din liceele timișorene. Consiliul Local al Tinerilor Timișoara este format din 43 de consilieri.

Stefan Cojocnean, cel care va fi antrenorul tinerilor, este singurul român care a participat la Imposibility Challenger de la Dachau în Germania. Spune ca oamenii nu sunt limitați în vreun fel și că pot realiza tot ceea ce își propun. Sportivul a dovedit acest lucru prin cele patru recorduri mondiale pe care le detine. Cojocnean a doborât două noi recorduri la Dachau, 100 de metri și 2 mile pe picioroage.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite