Legenda Phoenix continuă la Timișoara: mii de fani au asistat la concertul din Piața Unirii GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Phoenix a cântat la aniversarea celor 100 de ani de salubritate la Timișoara
Phoenix a cântat la aniversarea celor 100 de ani de salubritate la Timișoara

După mult timp, trupa Phoenix a susținut din nou un concert în aer liber la Timișoara, în Piața Unirii. Mii de oameni au aplaudat și au cântat piese vechi și noi, alături de Nicu Covaci.

Dovada vie că Phoenix nu a apus în inimile timișorenilor a fost concertul din această seară, când Piața Unirii a fost plină. Mii de oameni, tineri sau cei din generația 60-70, s-au bucurat de rock-ul legendare formații, chemată din nou să cânte în aer liber la Timișoara, după mai mulți ani în care Phoenix a susținut doar concerte în sală.



VEZI GALERIE FOTO DE LA CONCERTUL DIN PIAȚA UNIRII


Nicu Covaci și colegii săi s-au simțit din nou iubiți și apreciați, astfel că și-au răsplătit fanii cu un concert de aproape două ore. Nu au lipsit piesele vechi din prima periodă Phoenix, cât și compoziții mai noi care se află pe ultimul disc.
“Mulțumim Timișoara. Acesta este orașul meu. Dacă doriți să ne mai vedeți trebuie să ne chemați. Urlați după noi. Plângeți la primărie”, a spus Nicu Covaci spectatorilor. 



Nicu Covaci, Ovidiu Lipan Țăndărică, Cristi Gram, Volker Vaessen, Didek Marcinkievici, Bogdan Bradu și invitatul special, primul solist al Phoenixului, Moni Bordeianu, au cântat la aniversarea a 100 de ani de salubritate în Timișoara.

Phoenix la Timișoara
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite