Cargo şi Phoenix la 100 de ani de salubritate în Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primii care vor concerta în Piaţa Uinrii, vineri, sunt cei de la Cargo. Seara de sâmbătă este rezervată trupei lui Nicu Covaci. Ambele concerte vor începe de la ora 20.30. 

În 1911, Consiliul Local al oraşului liber regesc Timişoara a hotărât înfiinţarea serviciului propriu de strângere a gunoiului menajer de la populaţia oraşului, serviciu care până atunci era făcut de persoane particulare.

Continuatoare a acestei tradiţii seculare, RETIM va marca centenarul salubrităţii în oraşul de pe Bega printr-o serie de evenimente. Este vorba de o expoziţie de fotografii, o monografie şi două concerte în aer liber.

Primii care vor concerta sunt cei de la Cargo. Adi Bărar şi trupa vor urca pe scena din Piaţa Unirii vineri, de la ora 20.30. Sâmbătă seara este rezervată pentru concertul legendarei formaţii Phoenix. Nicu Covaci revine astfel în oraşul natal, alături de invitatul său Moni Bordeianu, primul solist vocal al trupei.

 “Orașul meu nu m-a invitat niciodată la concert. Nu am fost chemați niciodată la Ziua Timișoarei, nici de Revelion și nici la alte evenimente organizate de primărie. Am avut concerte datorită unor prieteni și pentru că m-am implicat eu. Altfel, Phoenix nu există. Până acum am mers pe principiul <dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau>”, s-a plâns Nicu Covaci, în urmă cu puţin timp.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite