Nuțu Cămătaru a venit la o nunta la Timișoara însoțit de o armată de gărzi de corp. Află cui i-a fost naş celebrul interlop!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nuntă mare în lumea interlopă din Timișoara. Unul din băieții răi a decis să își pună pirostriile. Printre nașii mirelui Raul Burcea s-a numărat și Ion Balint, alias Nuțu Cămătaru, unul din cei mai cunoscuți membri ai lumii interlope din București.

Prințul țiganilor adună interlopii din țară la nuntă la Iași. Naș va fi Adrian Copilu Minune GALERIE FOTO

Nuțu Cămătaru a venit la Timișoara cu un alai de bodyguarzi, păzit mai ceva ca un președinte de stat. Cunoscutul interlop din București a refuzat să discute cu ziariștii, ba mai mai mult gărzile sale de corp i-au bruscat pe cameramanii sosiți la Catedrala Mitropolitană. “Ce faceți aici, ne filmați trei ore?! La noi la București ziariștii sunt cu mai bun simț. Filmează cinci minute și pleacă. Văd că voi tot insistați. Scrieți apoi că suntem interlopi. Noi suntem oameni de afaceri cinstiți. Noi toți suntem nași. Mirele are zece nași, să ne trăiască”, a spus unul din cei prezenți la nuntă.



Galerie foto

La nunta lui Raul Rodriguez Burcea au venit nume grele ale lumii interlope din toate colțurile țării, dar și de peste hotare, din Anglia, Germania și Olanda. Au fost peste 400 de invitați. Printre mașinile cu care au ajuns mirii și nașii la Catedrală au fost și două limuzine Cadillac, închiriate special pentru acest eveniment. Raul s-a căsătorit cu Dana, o tânără din Lugoj.

Raul Burcea este un personaj foarte retras din Timișoara, despre care nici interolpii bătrâni din oraș nu pot spune prea multe. Cert este că acesta are mulți bani și a mai fost căsătorit o dată.

image
image
image

Petrecerea a avut loc în comuna Giroc, iar printre invitați s-au numărat maneliștii Florin Salam și Nicolae Guță. Acesta din urmă a participat și la evenimentul religios de la Catedrală. Nici regele manelelor nu s-a dovedit mai amabil. Acesta a refuzat să facă o fotografie cu unul din timișorenii aflați în biserică. “Pot să vă fac o poză?”, l-a întrebat omul. Manelistul a strâmbat din nas și l-a refuzat nepoliticos. “Ce? Poză? Nu!”, a spus Guță.

La nuntă a mai cântat și Mondora, dar și trei formații de manele. Distracția a ținut până dimineața, când afară era deja lumină.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite