Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a împlinit 64 de ani: “Cel mai frumos cadou e un colț de Rai”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veteranul rocker s-a născut pe data de 19 aprilie 1947, la Timișoara. Nicu Covaci și-a aniversat ziua de naștere în două țări: dimineața în România, iar seara în Spania.

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, cea mai cunoscută formație rock din România, a împlinit, ieri, 64 de ani. Rockerul s-a aflat câteva zile în România, susținând și un concert la Pitești, însă de ziua sa a reușit performanța să sărbătorească în două țări diferite. În prima parte a zilei s-a întâlnit cu prietenii la București, unde a dat o masă la restaurantul hotelului. Apoi, s-a îmbarcat în avion și a plecat în Spania, unde îl așteptau amicii iberici.

Nu a fost nimic special de ziua mea. Așa petrec aproape de fiecare dată, pe drumuri. Și anul trecut am avut concert în România. Nu mai doresc cadouri. Cel mai frumos cadou din viață l-am primit deja. Este un colț de Rai. Este casa mea din Spania. În fața mea am marea, iar în spate muntele”, ne-a declarat Nicu Covaci.

Supărarea pe autoritățile din Timișoara
nu trece

La categoria nerealizări, Nicu Covaci a arătat din nou cu degetul spre autoritățile locale din Timișoara. “Orașul meu nu m-a invitat niciodată la concert. Nu am fost chemați niciodată la Ziua Timișoarei, nici de Revelion și nici la alte evenimente organizate de primărie. Am avut concerte datorită unor prieteni și pentru că m-am implicat eu. Altfel, Phoenix nu există. Până acum am mers pe principiul <dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau>”, s-a plâns Nicu Covaci.

Phoenix revine la Timișoara pe 11 iunie, când va avea loc un mare concert în Piața Unirii, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la înființarea RETIM.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite