“Anna Lesko” a baschetului românesc într-un pictorial subacvatic GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de baschet Miruna Benţe, componenta echipei BCM Danzio din prima ligă, a pozat într-un pictorial subacvatic. Sportiva în vârstă de 29 de ani a fost surprinsă în ipostaze inedite într-un bazin.

Pentru ineditele fotografii, Miruna Benţe a îmbrăcat rochia de mirească purtată la nunta cu baschetbalistul Adrian Benţe, supranumit în lumea baschetului “Superman”, după detenta sa la slam-dunk-uri. Pictorialul a fost realizat de fotograful Alexandru Hreniuc, într-una din ştrandurile din Timişoara. Jucătoarea de baschet a mai pozat şi pentru unele reviste. Sportiva de 29 de ani spune că modelingul este un hobby şi nu se gândeşte să se reorienteze.

Baschetul rămâne mereu pe primul loc. Având în vedere vârsta pe care o am nu se mai pune problema unei cariere în modă, dar atât timp cât voi primi oferte, nu voi refuza. Şi această lume e frumoasă, dar nu se compară cu cea a baschetului”, a declarat Miruna Benţe.



GALERIE FOTO



Tatuaje pe terenul de baschet


Miruna Benţe, considerată o “Anna Lesko” a baschetului românesc, a atras atenţia cu cele 12 tatuaje, pe care le-a făcut de-a lungul anilor.
“Societatea nu ştie încă să le aprecieze, există multe păreri preconcepute, iar oamenii mă judecă des. De aceea nu prea îmi place să vorbesc despre asta. Este un alt fel de artă, dar probabil că din cauza faptului că este un proces ireversibil, creează teamă. Fiecare tatuaj în parte înseamnă ceva pentru mine, nu le-am făcut de dragul de a fi la modă sau de a-mi colora pielea”, a spus Miruna Benţe, absolventă a Facultăţii de Limbi moderne şi cu master în psihologie.


image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite