Unul din agresorii din cazul Marian Cozma a jignit şi ameninţat judecătoarea care i-a dat 20 de ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ivan Sztojka sursa: www.naplo-online.hu
Ivan Sztojka sursa: www.naplo-online.hu

Ivan Sztojka, condamnat la 20 de ani de închisoare în cazul uciderii handbalistului Marian Cozma, a făcut din nu scandal în sala de judecată. Acesta a ameninţat-o pe judecătoare şi a fost scos din sală de poliţişti.

Trbunalul din Veszprem a fost, ieri, scena unul nou moment hilar oferit de Ivan Sztojka, unul din cei trei principali acuzaţii în cazul uciderii handbalistului Marian Cozma. În momentul în care judecătoarea Sarosi Dora vorbea despre faptul că şi la Sztojka ar fi putut exista cuţit, acesta a sărit ca ars şi a inceput să injure. “Am să-ţi bag p… în gură după ce ies din închisoare”, a urlat Ivan Sztojka. Acesta a fost condus imediat afară de poliţişti şi nu a mai avut drept să îşi spună punctul de vedere când acuzaţii au primit cuvântul.



Vezi galerie foto

Raffael Sandor sursa: www.naplo-online.hu Tribunalul de la Veszprem sursa: www.naplo-online.hu Tribunalul de la Veszprem sursa: www.naplo-online.hu

Nu este prima dată când Sztojka a făcut scandal la tribunal. Acesta a avut un comportament asemănător şi în urmă cu o lună, când a înjurat-o ca la uşa cortului pe judecătoare.

“A intrat în pană din cauza loviturilor de la cap”

Principalul suspect în uciderea lui Marian Cozma, Raffael Sandor a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Acesta a recunoscut că el este singurul vinovat de moartea handbalistului, dar avocatul său a încercat să convingă magistraţii că nu a existat premeditare. Koloradi Adrienn a cerut o pedeapsă mai uşoară pentru clientul său, susţinând că starea lui Raffael nu a fost una prea bună când a folosit cuţitul. “A intrat în panică. A avut mai multe răni la cap, după ce a fost lovit de numeroase ori. În jurul său s-a urlat în limba rusă, astfel că a încercat să îşi apare propria viaţă, cât şi a prietenilor”, a spus Koloradi Adrienn, care a cerut judecătorilor ca Raffael să nu fie încadrat la omor cu premeditare, ci pentru lovituri cauzatoare de moarte.



“Nu pot să îmi ofer inima lui Cozma”

Nemeth Gyozo, care l-a înjunghiat pe Ivan Pesici a primit şi el pedeapsa maximă. Şi-a pregătut un discurs de 32 de pagini şi a vorbit timp de o oră. Gyozo a spus că nu este criminal şi că este dispus să se schimbe, însă toată lumea doreşte ca el să moară în închisoare. “În fiecare zi mă rog pentru Cozma. Dar nu pot să îl mai readuc la viaţă şi să îi dau inima. Lui Pesici îi ofer însă jumătate din rinichi, pe care din cauza mea l-a pierdut sportivul”, a spus Nemeth Gyozo.

În amintirea lui Marian Cozma Marian Cozma a fost pivotul lui Veszprém şi al echipei naţionale de handbal În amintirea lui Marian Cozma
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite