VIDEO Ivan Sztojka, unul din acuzaţii în cazul “Marian Cozma”, a înjurat ca la uşa cortului în faţa judecătoarei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al treilea acuzat în cazul uciderii lui  Marian Cozma a făcut un scandal monstrous la ultima înfăţişare înjurând judecătoarea ca la uşa cortului. Sztojka a fost scos din sală de poliţişti şi a ajuns pe mâna medicilor.

Ivan Szojka şi-a pierdut controlul şi a început să ţipe în faţa judecătoarei în monentul în care aceasta a cerut ca pedeapsa să fie maximă şi pentru el, care poate să stea 20 de ani după gratii. Printre cuvinte obscene, acesta a susţinut că el nu este criminal şi că este acuzat pe nedrept. “Cum p…mea, să nu intervin. Sunt imagini de pe camerele de vedere că nu îl ating pe Marian Cozma. Atunci ce p…mea minte s…a asta de curvă. Ce stil e astă? Dumneata ai văzut imaginile? Atunci ce p…mea să mai spun? Să o s…a curva asta mincinoasă. Dumneata nu ai văzut?…” a urlat în gura mare Sztojka. Acesta fost scos din sală de poliţişti şi a ajuns pe mâna medicilor care i-au administrat un calmant. Şedinţa a continuat mai târziu, fără însă a mai permite şi accesul rudelor lui Sztojka.

VEZI AICI VIDEO CU SCANDALUL PROVOCAT DE IVAN SZTOJKA

Criminalul a mărturisit


Raffael Sandor, principalul suspect în cazul uciderii lui Marian Cozma a recunoscut pentru prima dată la Tribunalul din Veszprem că el a fost cel care l-a înjughiat mortal pe handbalistul român. “Eu am vrut să recunosc încă din prima clipă, dar din păcate nu am putut. M-aş fi bucurat să pot spune tot ce s-a întâmplat de la bun început, însă din diferite motive doar acum s-a putut”, a declarat Raffael Sandor.

Acesta a afirmat în faţa judecătorilor că a vrut să îl rănească pe Marian Cozma la picior, însă nu i-a trecut prin cap să îi ucidă, iar arma crimei s-a aflat din întâmplare la el. “Cu o zi înainte, am primit de la tatăl meu un televizor şi nu am putut să îl despachetez. Mi-am adus aminte că în portiere maşinii am mereu un cuţit. Am lăsat cuţitul în buzunarul pantalonului pe care l-am pus pe mine a doua zi”, a afirmat Raffael.

După spusele sale, Raffael a intervenit pe ringul de dans să îi despartă pe Marian Cozma şi Nemeth Gyozo care s-au luat la harţă.
Am ajuns în bătaie după ce m-am băgat între ei. I-am despărţit să fie probleme, pentru că nu îmi place violenţa şi nici Gyozo nu vroiam să aibe probleme. Atunci am primit o lovitură din spate şi s-a întunecat totul. De aici s-a declanşat războiul”, a mai spus Raffael Sandor.

“Nu am vrut să îl omor”

În urma declaraţiilor martorilor, lovitura primită de Raffael a venit de la coechipierul lui Cozma, Ivan Pesici. Bătaia a continuat apoi în stradă, în faţa localului Patriota. Raffael susţine că a dorit să plece de la faţa locului, dar nu l-au lăsat handbaliştii. Afirmă că a scos cuţitul după ce a fost lovit din nou.
Până atunci primisem lovituri puternice, fiind înconjurat de bărbaţi uriaşi. Am auzit că au început să se spargă şi sticle. Am simţit că nu o să permit să lovească din nou. Atunci am scos cuţitul, a trebuit să mă apăr. Au fost unii care au spus că Marian Cozma s-a luptat cu 15 ţigani. Era ora trei dimineaţa şi acolo mai toţi erau băuţi, iar părerile lor au fost luate în seamă. Noroc că au existat şi câţiva oameni trezi, care au recunoscut că doar eu şi Nemeth Gyozo am fost afară”, a declarat Raffael Sandor, care doreşte ca judecătorii să ţină cont de faptul că nu a comis o crimă premeditată.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite