Superlativele sezonului 2010-2011 în Liga a doua de fotbal, seria a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timișoreanul Sorin Tarcea a fost desemnat cel mai bun arbitru în liga secundă
Timișoreanul Sorin Tarcea a fost desemnat cel mai bun arbitru în liga secundă

La o săptămână de la încheierea sezonului, au fost premiați cei mai buni sportivi într-o festivitate realizată de studiourile care realizează transmisiunile din seria a doua, printre care și Radio Timișoara, în cadrul emisiunii “Sport Club Radio“.

Festivitatea a avut loc la Turda, fiind specială din cel puțin trei motive: a fost transmisă de la 150 de metri adâncime, din Salină, a adunat toți cei patru premianți și, în al treilea rând, a scos în evidență suferințele fotbalului românesc, cu dezorganizare, contestări și incertitudine.

Cel mai bun jucător a fost declarat Iulian Popa (9 remarcări), de la Voința Sibiu, jucător aflat la final de contract cu trupa antrenată de timișoreanul Alex Pelici. “Îi dedic premiul antrenorului meu. Sper ca această echipă din Sibiu, născută dintr-o nebunie, să nu moară din aceeași cauză. Noi am dus mai tot sezonul în doar 14 jucători”, a declarat Popa, aflat în contact cu câteva cluburi pentru un transfer.

Cel mai bun tânăr jucător, Alexandru Benga, de la Petrolul Ploiești, a fost remarcat de 10 ori. “Este premiul întregii echipe. Am avut un sezon greu, cu oscilații, dar ne așteaptă unul și mai greu. Jucătorii cu experiență din echipa noastră m-au ajutat foarte mult”, au fost spusele mijlocașul prahovean.

Golgeter arădean în serie

19 goluri este performanța cu care Adrian Voiculeț (UTA) a devenit golgeterul seriei secunde. Vârful de atac a încheiat conturile cu gruparea arădeană și are două oferte din prima divizie, ambele de la echipe cu licență incertă. “Sunt probleme foarte mari în Liga a doua, din care cauză se pierd mulți jucători buni. Pe noi la UTA ne-a dat peste cap penalizarea de 12 puncte. Cel mai trist gol l-am marcat împotriva echipei mele de suflet, FC Argeș”, a afirmat Voiculeț.

Cel mai bun arbitru e din Timișoara

Timișoreanul Sorin Tarcea (cu media notelor de 7,55, din 9 meciuri) devine pentru a doua oară cel mai bun arbitru al seriei a doua. “Pregătesc cu minuțiozitate fiecare partidă, cu studiu video, cu încercarea de a identifica jucătorii reclacitranți și trucurile lor, urmăresc presa în fiecare zi și, în general, îmi place să fiu foarte bine informat”, a mărturisit arbitrul în vârstă de 30 de ani.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite