Sportivii timişoreni domină înotul bănăţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa Masters Timişoara prezentă la Reşiţa
Echipa Masters Timişoara prezentă la Reşiţa

Echipa clubului de înot Masters Timişoara s-a întors cu nu mai puţin de 28 de medalii de la cea de-a treia ediţie a „Cupei Reşiţa 07”, desfăşurată în week-end-ul trecut. Competiţia a avut loc în bazinul olimpic de la Reşiţa şi au participat 70 de sportivi, reprezentanţi ai trei cluburi din Ungaria şi patru din România (Braşov, Cluj, Timişoara şi Reşiţa).

Mişcarea de înot masters implică adulţi care practică acest sport ca amatori, unii doar pentru recreere, alţii şi pentru competiţie, participarea în sine fiind mai importantă decât rezultatele. Sportivii concurează pe grupe de vârstă: 18-24, 25-29, 30-34, 35-39, ş.a.m.d., ultima categorie incluzând orice vârstă peste 100 de ani.  Cei mai vârstnici participanţi au fost Monica Irimie (născută în 1946), la femei, şi Vasile Ionescu (născut în 1933), la bărbaţi.

Echipa clubului de înot Masters Timişoara a fost formată din opt sportivi (două femei şi şase bărbaţi) cu vârstele cuprinse între 31 şi 63 de ani: Ana Dragodan (grupa de vârstă 35+), Monica Irimie (60+), Iustin Kato Tebenszki (35+), Alexandru Kuhn (55+), Mihai Liseţchi (50+), Tibor Novak Bela (50+), Marcel Răsădean (35+) si Adrian Ţermure (30+).

În total, la probe individuale, bănăţenii au obţinut 25 de locuri fruntaşe, patru la feminin şi 21 la masculin, distribuite, în funcţie de culoarea medaliilor, după cum urmează: 12 locuri întâi, 10 locuri doi şi trei locuri trei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite