Marian Iancu: „Clubul are nevoie în acest moment de susţinerea din partea autorităţilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Politehnicii Timişoara a postat luni, după aflarea deciziei TAS, un comunicat pe site-ul clubului, în care îşi anunţă planurile din viitorul apropiat, dar şi cele de reconstrucţie a echipei.

Astfel, jucătorii importanţi vor fi vânduţi sau cedaţi în coproprietate pentru a se plăti datoriile curente ale clubului, cei nominalizaţi fiind Pantilimon, Goga, Bourceanu, Sepsi şi Tameş. Sorin Ghionea a devenit în acest moment liber de contract, înţelegerea sa cu Poli Timişoara fiind valabilă doar dacă echipa rămâne în prima divizie

„În zilele care urmează vom avea o discuţie cu Dusan Uhrin şi vom hotări dacă putem să-l menţinem pentru următorul an. Îl voi mandata pe preşedintele Consiliului Director, Gheorghe Chivorchian, să discute cu Consiliul Local şi Consiliul Judeţean în legătură cu posibilitatea de a fi mai departe alături de noi. Vom vedea şi condiţiile pe care le vor pune şi obiectivele ce le doresc. Clubul are nevoie în acest moment de susţinerea din partea autorităţilor", a spus Marian Iancu în comunicat.

Textul mai spune că acţionarii au investit 1,8 milioane de euro în ultimele două luni, pentru a acoperi o bună parte din datorii şi că grupul pe care îl conduce intenţionează să rămână doar acţionar minoritar la club. „Toate aceste măsuri, cât şi altele care vor urma, impuse de situaţia de fapt, se vor face treptat, în timp, având ca obiectiv salvarea clubului şi readucerea lui în prim-planul fotbalistic. Vă vom ţine la curent cu tot ceea ce vom face", a mai spus Marian Iancu.

Textul integral al comunicatului poate fi citit AICI!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite