Şumudică: "Nu contest victoria Timişoarei, dar noi le-am făcut meciul uşor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Rapidului consideră că echipa sa a pierdut nemeritat cu 1-2 la Timişoara, însă a felicitat echipa gazdă pentru modul în care a speculat greşelile jucătorilor săi.

Tehnicianul giuleştenilor acuză lipsa de concentrare a elevilor săi. "A fost un joc disputat, bun pentru nivelul campionatului. Am pierdut nemeritat, este prima oară când o spun. În mare parte am controlat jocul, dar ăsta-i fotbalul, când nu fructifici ocazia şi faci cadou două goluri. Nu ştiu de ce ne grăbeam, jucătorii nu au fost concentraţi în multe momente, poate şi eu. Am întâlnit o echipă bună, care a ştiut să profite de inexactităţile noastre", a declarat Marius Şumudică după încheierea partidei.

"Nu contest cu nimic victoria Timişoarei, dar este o victorie pe care noi le-am facilitat-o. Toată lumea ne vedea echipa momentului, că ne batem la campionat, că-i rupem pe toţi, dar nu suntem nici un fel de echipa momentului. Suntem o echipă în creştere, în formare, iar pauza de campionat ne prinde bine. Îmi pare rău de rezultat, dar asta-i viaţa", a mai spus Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite