Pantilimon: „Batem echipa momentului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii de la Poli Timişoara abordează cu optimism derby-ul de sâmbătă. Rapidul este considerată cea mai în formă echipă a campionatului, însă bănăţenii nu se tem de giuleşteni.

Costel Pantilimon este conştient de forma adversarului din etapa următoare, însă abordează partida cu încredere după ce la Tg. Jiu a reuşit primul meci din acest sezon fără gol primit. „Cred că este echipa momentului, joacă un fotbal frumos şi merită să fie în primele locuri. Suntem pregătiţi, vă daţi seama, ne antrenăm cât mai bine şi ne dorim foarte mult să câştigăm. Venim după o serie de victorii şi vrem să continuăm”, a declarat portarul alb-violeţilor.

Acesta a dezvăluit cum îl percepe pe Cosmin Contra în postura de antrenor. „De când a preluat echipa e foarte preocupat, nu e vreo diferenţă de la meci la meci. Tot timpul e concentrat, ne transmite optimism, ne spune tot timpul că cu multă încredere şi dorinţă putem să câştigăm fiecare meci”, a spus Pantilimon.

Tânărul jucător nu este impresionat de faptul că rapidiştii au marcat 12 goluri în ultimele două meciuri. „Cosmin ne-a făcut analiza Rapidului, am văzut că sunt o forţă în atac, dar şi în apărare stau foarte bine. Suntem conştienţi că jucăm cu o echipă de valoare, dar şi noi suntem o echipă foarte bună”, a concluzionat „Panti”.

Apel la suporteri

Fotbaliştii timişoreni speră să aibă cât mai mulţi fani alături de ei la meciul de sâmbătă. „Au marcat multe goluri, dar noi jucăm acasă şi trebuie să ne impunem jocul. Vrem să jucăm un fotbal ofensiv, însă nici nu vrem să luăm gol după ce am reuşit acest lucru la Pandurii. Aşteptăm publicul să vină alături de noi, să ne dea entuziasm şi să ne împingă spre victorie”, a spus Laszlo Sepsi, fundaşul care a revenit după o accidentare.

Şi Costel Pantilimon consideră că spectatorii sunt un atu important pentru alb-violeţi. „Sper să avem un stadion plin, de la începutul campionatului am spus că ne dorim să avem cât mai mulţi suporteri alături de noi. Ăsta e farmecul Timişoarei, de multe ori câştigăm cu ajutorul publicului”, a mărturisit tânărul internaţional.

Acesta este convins că rapidiştii nu au uitat faptul că nu au mai câştigat de multă vreme pe stadionul „Dan Păltinişanu”, având un palmares total negativ cu Poli în ultimii ani. „Cu siguranţă se gândesc şi la trecut, pentru că aproape de fiecare dată am obţinut victorii cu ei. Vor veni să obţină un rezultat bun, dar sper să facem noi un meci mare şi să câştigăm”, a mai spus Pantilimon, care a făcut un meci foarte bun în etapa trecută, când Poli a câştigat cu 1-0 la Tg. Jiu.

Biletele se vând de azi

Tichetele de intrare pentru partida Poli Timişoara – Rapid, programată sâmbătă, de la ora 20.30, au fost puse în vânzare în această dimineaţă. Acestea costă între 8 lei, la Peluza Nord, şi 250 de lei la Tribuna VIP şi pot fi găsite la casieriile stadionului „Dan Păltinişanu”, la chioşcurile situate lângă complexul „Bega”, respectiv lângă clădirea Operei şi la standul de la „Iulius Mall” (lângă scările rulante). Meciul a fost declarat ca fiind unul cu grad ridicat de risc, iar toate porţile arenei vor fi deschise de la ora 18.30.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite