Contra: "Zicu poate rezolva problema numărului 10 la echipa naţională"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul antrenor de la Poli Timişoara nu şi-a ascuns bucuria după victoria cu Rapidul, 2-1, şi consideră că Ianis Zicu, marcator a două goluri, îşi merită pe deplin convocarea la echipa naţională.

"Guriţă" s-a declarat din nou mulţumit de atitudinea jucătorilor săi. "Sunt foarte bucuros pentru această victorie, una muncită. Am început foarte prost meciul, Rapid ne-a dominat în prima parte, am jucat cu frică. Însă după primirea golului am avut noroc să egalăm destul de repede, la pauză am putut să remediem din probleme, iar a doua repriză am dominat. Mă bucur că Rapidul, echipă foarte ofensivă, n-a avut nicio ocazie în a doua repriză", a declarat Cosmin Contra la finalul partidei.

"Ianis cred că poate pune capăt polemicii în privinţa numărului 10 de la echipa naţională. Este un jucător care, dacă-l foloseşti cum trebuie, îţi poate rezolva un meci. Mă bucur pentru convocarea lui, mă bucur că am reuşit să recuperăm un jucător care are un talent foarte mare. El ştie că datorează multe coechipierilor săi, iar dacă o ţine tot aşa, pe viitor va juca şi mai bine, dar nu trebuie să i se urce la cap. Aştept în continuare la fel de mult de la el, iar dacă înţelege asta avem un jucător care ne paote ajuta mult pe viitor", a mai spus Contra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite