SONDAJ Cât de eficiente sunt criticile lui Marian Iancu la adresa echipei?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul de la Poli Timişoara critică foarte dur prestaţia echipei sale, chiar dacă alb-violeţii sunt neînvinşi în sezonul intern. Metoda managementului agresiv poate da roade, însă se poate şi întoarce împotriva celui care-l foloseşte.

În mai multe rânduri de când a intrat în fotbal, Marian Iancu a ales să-şi critice dur în presă jucătorii şi antrenorii în momente în care majoritatea ar fi considerat că acest lucru nu este necesar. Finanţatorul clubului timişorean încearcă astfel să-şi motiveze angajaţii, în condiţiile în care situaţia financiară nu este una foarte bună, la fel ca la majoritatea cluburilor de fotbal din ţară.

O echipă blazată, neimplicată în meci, au jucat la alibi, la trecerea timpului. Însă asta e discuţia mea cu Contra. E vina noastră că nu suntem la egalitate cu Oţelul. Contra nu poate să facă mai multe, abia e antrenor de o lună, nu avem ce să-i reproşăm. Sunt explicaţii, dar prefer să le discut în interior. Contra e la început de drum ca antrenor, Dani Stanciu ca manager, eu ca acţionar, Chivorchian s-a distanţat un pic cu treburi administrative şi sunt lipsuri la echipă, nu din rea voinţă, ci din lipsă de experienţă. Poate echipa a luat-o un pic înaintea conducerii”, a spus Marian Iancu după 0-0 cu FC Braşov, criticând astfel întregul club.

Atitudinea patronului poate stârni şi reacţii „adverse”, cum a fost cea a lui Cosmin Contra. „Din punctul meu de vedere, jocul prestat de noi la Braşov a avut şi plusuri, şi minusuri. Sunt mulţumit de modul în care ne-am organizat, dar nu mi-a plăcut că n-am avut forţă ofensivă. Dar dacă patronul este nemulţumit, atunci să aducă pe altul! Eu, unul, nu ţin de scaun. În discuţiile pe care le-am avut cu domnul Marian Iancu nu mi s-au făcut reproşuri, dar văd că prin presă apar tot felul de critici... Mă rog, domnul Iancu susţine financiar această echipă şi poate spune orice doreşte”, a spus Contra în „Evz”. Antrenorul aflat la început de drum este neînvins în cele nouă meciuri disputate de când a ales noua carieră.

Credeţi că echipa va reacţiona pozitiv la criticile lui Marian Iancu sau nemulţumirile se vor adânci? Vă puteţi exprima opinia în sondajul alăturat şi în secţiunea de comentarii!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite