Marian Iancu: "Am ajuns să ne facem strategia în funcţie de arbitri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul de la Poli Timişoara şi-a continuat atacurile la adresa arbitrajului românesc, atacuri declanşate de prestaţia lui Alexandru Tudor în meciul cu Braşov, una anti-Poli în opinia patronului echipei bănăţene.

Oficialul alb-violet admite că echipa nu a fost la înălţime, însă arbitrajul l-a nemulţumit mai mult. "Nu avem nicio şansă, pentru că ne bazăm prea mult pe fotbal. Când te bazezi prea mult pe fotbal rişti să nu ai rezultate. Jocul nostru a suferit la Braşov, nu s-au schimbat prea multe, dar trebuie să-l arătăm din nou cu degetul pe Tudor. Din nou a arbitrat total în defavoarea noastră. Toţi îl arată cu degetul şi nu ştiu cum îl mai suportă lumea", a declarat Marian Iancu la sport.ro.

"Ştiam că suntem vânaţi. Am ajuns să ne construim strategia de joc în funcţie de faptul că ştim că vom fi vânaţi şi aşa a fost. Mi-e frică de subconştientul lui Tudor, pentru că funcţionează! Mai ales atunci când zâmbeşte e periculos, pentru că e prefăcut. Ce caută oameni ca Balaci, Tudor sau Drăgănescu în arbitrajul românesc? Sunt dezechilibraţi în manopera de la locul de muncă. Echipa CCA este beneficiarul acestor arbitraje proaste, şi pe plus şi pe minus", a mai spus Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite