Cosmin Contra: „Neluţu Sabău ne cunoaşte foarte bine, va fi greu la Târgu Mureş”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Guriţă” se teme de meciul cu nou-promovata FCM Târgu Mureş, pentru că la ardeleni antrenor este Ioan Ovidiu Sabău, cel care a pregătit Poli Timişoara în sezonul trecut.

Bănăţenii au câştigat trei meciuri consecutive în Liga 1 şi încearcă să prelungească seria pozitivă. „Vom întâlni un adversar incomod sâmbătă, pentru că FCM Târgu Mureş este o echipă pregătită de fostul nostru antrenor, Ioan Ovidiu Sabău. Ne cunoaşte toţi jucătorii, în cel mai mic amănunt. Va pregăti foarte bine meciul. Va trebui să fim pregătiţi din punct de vedere fizic şi tactic. Trebuie să fim dispuşi la efort şi să ştim că, deşi am câştigat trei meciuri la rând, dacă nu vom învinge sâmbătă se va instala o stare de nesiguranţă şi nu cred că avem nevoie de un asemenea lucru. Mi-aş dori să continuăm seria bună pe care am început-o”, a declarat Cosmin Contra.

Tânărul antrenor al alb-violeţilor este de părere că mentalitatea jucătorilor săi va fi un factor important în stabilirea rezultatului. „Este mai important pentru mine rezultatul de la Târgu Mureş decât cel cu Rapid. Vreau să văd cum reacţionează echipa după trei victorii succesive. Am încercat să-i avertizăm că nu s-a realizat încă nimic. Aceste rezultate bune nu înseamnă nimic dacă nu vom continua cu aceeaşi mentalitate. Doar atunci vom avea o echipă competitivă, când vom avea un parcurs cât mai lung de rezultate bune în campionat”, a mai spus tehnicianul.

Partida FCM Tg. Mureş – Poli Timişoara este programată sâmbătă, de la ora 15.00.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite