Bourceanu le transmite vasluienilor să nu se plângă de arbitraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrajul partidei câştigate aseară de Poli Timişoara cu 2-1 i-a expasperat pe cei de la FC Vaslui, însă mijlocaşul alb-violet le reaminteşte vasluienilor că arbitrii greşesc în defavoarea tuturor.

Alexandru Bourceanu se bucură de victoria obţinută cu multă muncă aseară. "Nu am fost nervoşi, în a doua repriză a fost terenul mai rarefiat, mai mult spaţiu, un fotbal pe contre. Cred că a fost penalty clar la Axente. Vasluiul să-şi aducă aminte că a câştigat anul trecut la o preluare cu mâna şi noi am avut foarte multe ocazii. Fault şi roşu la ei a fost clar, nu ştiu ce s-a întâmplat la roşul nostru. Contează că am dominat pe Vaslui şi am câştigat meritat", a spus jucătorul echipei bănăţene.

"Meciul cu Braşov din cupă e foarte important să-l câştigăm, nu contează dacă în prelungiri sau la penaltyuri. Deja s-au adunat multe accidentări şi suspendări. Încercăm, cei care suntem valizi să facem uitate absenţele, cât se poate. Ne simţim bine ca singura echipă neînvinsă din campionat, sper să o ţinem tot aşa, vom pierde la un moment dat, dar sperăm cât mai târziu", a mai spus Bourceanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite