Stanciu: „E greu să emitem pretenţii la titlu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul sportiv de la Poli Timişoara încearcă să fie realist în privinţa şanselor alb-violeţilor de a câştiga campionatul, chiar dacă Poli este singura echipă neînvinsă în acest sezon.

Dani Stanciu a povestit cum l-a ratat Rapid pe Ianis Zicu. „Îl cunosc pe Ianis şi ştiam că într-un cadru care să-i asigure liniştea necesară ar da cel mai bun randament. De aceea am şi insistat pentru transferul său. Am profitat de indecizia unor conducători de la Rapid, mai exact a unuia dintre ei, şi am reuşit transferul. Am mare încredere în el, ştiu ce poate şi sunt sigur că va oferi multe satisfacţii cât timp va juca la Poli”, a explicat managerul bănăţenilor.

„Au trecut doar zece etape, sunt echipe destul de bune, e greu de spus cine are prima şansă la titlu. Noi am avut un început de sezon destul de bun, totul se datorează echipei care este foarte unită, au muncit foarte mult, dar trebuie să rămână cu picioarele pe pamânt şi să trateze cu seriozitate fiecare meci”, a declarat Daniel Stanciu la sport.ro.

Fostul impresar este de părere că doar echipele care au investit cel mai mult au dreptul să-şi stabilească drept obiectiv câştigarea campionatului. „E greu să emitem pretenţii la titlu, după ce am facut investiţii minime. Rapid şi Steaua au investit foarte mult şi e normal să îşi propună câştigarea campionatului. Nu sunt rivale pentru noi, sunt principalele candidate la titlu”, a spus oficialul alb-violet.

Acesta nu a ratat ocazia de a-i înţepa pe dinamovişti. „Vorbeam cu băieţii din echipă şi ne gândeam la ceea ce s-a întâmplat cu Helder la Dinamo. La cum merg lucrurile acum în Ştefan cel Mare, cred că numai ca portar nu ar fi făcut faţă acolo”, a mai spus Daniel Stanciu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite