Unde se joacă Voinţa Sibiu - Poli Timişoara?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima echipă extrasă din urnă şi, implicit, gazda meciului, a fost Voinţa, însă Federaţia, la solicitarea televiziunii care deţine drepturile Cupei României, a mutat partida al Timişoara, pentru a beneficia de nocturnă. Sibienii nu sunt de acord.

Oficialii echipei din liga a doua se opun deciziei FRF şi au anunţat că vor să închirieze o nocturnă pentru a putea juca partida din optimile Cupei României pe teren propriu. "Nu este fair-play decizia Federaţiei. Pe noi nu ne-a întrebat nimeni, nu ne-a băgat nimeni în seamă. Probabil Poli e un club cu bani care e obligatoriu să meargă mai departe, mai ales că sponsorul Cupei e din acel oraş. Ne-am interesat în Italia şi 90% avem şanse să închiriem o instalaţie mobilă de nocturnă", a spus Marius Lungu, preşedintele executiv al Voinţei Sibiu, citat de Violamania.

"Dacă nu vor la Timişoara, vom juca la Sibiu. Ce îmi doresc însă e ca ei să respecte regulile şi statutele în Adunările Generale, pentru că noi cei din Liga 1 trebuie să ne supunem şi în urma voturilor pe care le dau ei şi uneori poate sunt obosiţi cînd ridică mîna", a fost răspunsul lui Gheorghe Chivorchian, preşedintele de la Poli. Partida Voinţa Sibiu - Poli Timişoara este programată marţi, 26 octombrie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite