Cosmin Contra: "Nu ne dăm la o parte dacă avem şanse la titlu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Obiectivul declarat al Politehnicii Timişoara este calificarea în cupele europene, însă antrenorul Cosmin Contra se gândeşte şi la titlu, încurajat de seria de meciuri fără înfrângere de până acum.

Tehnicianul alb-violet consideră că dacă echipa îşi păstrează invincibilitatea până la finalul turului, câştigarea campionatului nu ar mai fi o utopie. "În acest an mai sunt opt etape de jucat, etape foarte grele, dar dacă vom reuşi să menţinem parcursul bun din campionat putem să terminăm anul pe un loc fruntaş, pentru a continua în februarie cu opţiuni pentru câştigarea titlului. Chiar dacă este obiectivul nostru este o clasare într-o cupă europeană, sunt sigur că nu ne vom da la o parte dacă vom avea şanse la câştigarea campionatului", a declarat "Guriţă".

Poli joacă în această seară, de la ora 21.30, la Braşov. "Vom pregăti începutul de meci, încercăm să remediem problemele pe care le avem şi pe faza de organizare în apărare şi fazele fixe. Sper ca până la ora meciului fiecare jucător să ştie ce are de făcut", a spus Contra înaintea plecării spre Braşov.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite