Contra: „Am fost un pic depăşit la început”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Guriţă” a trecut cu bine peste primele sale meciuri din cariera de antrenor şi se bucură acum de pauza oferită de meciul echipei naţionale, unde îi va urmări cu atenţie pe Ianis Zicu şi Costel Pantilimon.

Tânărul antrenor profită de pauza competiţională pentru a face reglaje în echipă. „Am avut multe meciuri într-un timp scurt. Am fost un pic depăşit de situaţie în primele două-trei zile, dar, încet-încet, cu ajutorul lui Vali, Roti şi Bratu, am reuşit să mă organizez şi să facem un program OK pentru echipă. Le-am spus cum aş dori eu să joace şi ei m-au ajutat foarte mult”, a declarat Cosmin Contra, citat de „Prosport”.

Tehnicianul alb-violeţilor este convins că Ianis Zicu va avea o evoluţie apreciată la echipa naţională. „A început să facă şi faza defensivă, mai ales la ultimul meci. Am insistat toată săptămâna să facă şi acest lucru şi de asta a şi făcut pasul spre naţională. E important să înţeleagă că la echipele mari se cer ambele faze. Până acum a înţeles şi iată că premiul său a fost titularizarea la Paris”, a spus Contra.

Acesta speră că şirul de rezultate pozitive început de Poli va continua. „Îmi place să câştig şi jucătorii să aibă ceva din spiritul şi atitudinea pe care le-am avut eu pe teren. Până acum nu am ce să le reproşez băieţilor”, a mărturisit antrenorul. Mâine, de la ora 12, Poli va juca un amical cu Naţional Sebiş, echipă din Liga a III-a.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite