Alexandru Curtean: „La Poli Timişoara s-a creat o mentalitate de învingători”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul echipei timişorene a trecut peste momentele dificile de la începutul contractului său cu alb-violeţii, iar acum joacă constant bine în linia de mijloc gândită de antrenorul Cosmin Contra.

Alex Curtean consideră că forţa psihică este principalul atu al bănăţenilor în această perioadă. „Cred că am reuşit să ne formăm o mentalitate de învingători. În orice moment, indiferent dacă suntem conduşi, reuşim să revenim. Şi nu s-a întâmplat o dată să fim conduşi în acest sezon. S-a întâmplat de foarte multe ori. Dar de fiecare dată am avut puterea de a reveni. Asta spune multe despre mentalitatea noastră, despre caracterul nostru. Suntem fericiţi că reuşim asta”, a declarat fotbalistul, citat de Violamania.

Acesta a jucat pe aproape fiecare post în linia de mijloc, însă nu se plânge. „Dacă este atitudine bună şi mult efort, reuşeşti. Cum se zice, capul în pământ şi la muncă. În plus, te ajută şi jocurile, când apuci să joci meci de meci intri automat într-o formă bună fizică. Am ajuns la concluzia că oriunde sunt folosit trebuie să încerc să-mi ajut echipa. Nu contează că joc în stânga unde eram obişnuit, în centru sau altundeva. Important este să joc, să ajut echipa şi să avem rezultate”, a spus Alex Curtean.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite