Laszlo Sepsi: „Patronul are dreptate să ne critice când nu câştigăm”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laszlo Sepsi, jucător Poli Timişoara
Laszlo Sepsi, jucător Poli Timişoara

Fundaşul stânga al echipei bănăţene a avut mici probleme medicale după meciul cu FC Braşov, însă va fi apt pentru disputa cu Vaslui, programată sâmbătă, de la ora 20.30, pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

Fotbalistul crede că moldovenii sunt cei mai periculoşşi adversari din ultima vreme. „Este o echipă tare, care a avut ceva probleme la început, dar au depăşit momentul. Sunt în creştere de formă şi foarte periculoşi. Au câţiva jucători care pot face diferenţa, dar important este ca noi să ne facem jocul nostru şi nu vom avea probleme”, a declarat astăzi Laszlo Sepsi.

Acesta îi dă dreptate lui Marian Iancu, acesta criticând echipa după ultimele meciuri. „Trebuie să ne mobilizeze vorbele lui, are dreptate să critice, au fost două meciuri egale. Noi am muncit, ne-am dorit, dar n-am reuşit să înscriem. Trebuie să mergem mai departe, e important că nu am pierdut, dacă rămânem pe această linie vom avea de câştigat”, a mai spus Sepsi.

Credeţi că echipa va reacţiona pozitiv la criticile lui Marian Iancu sau nemulţumirile se vor adânci? Vă puteţi exprima opinia în sondajul alăturat şi în secţiunea de comentarii!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite