Experienţa celui păţit: Poli Timişoara studiază foarte atent jucătorii aflaţi în probe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cehul Jiri Krejci (25 de ani) şi brazilianul Rafael Rocha (24 de ani) sunt cei doi jucători pe care Poli Timişoara i-a testat în amicalul cu Naţional Sebiş. Antrenorul Contra s-a declarat mulţumit, însă conducerea preferă să fie prudentă.

Krejci, care a reuşit chiar să marcheze, este fundaş central, în timp ce Rocha joacă fundaş stânga. „Eu sunt mulţumit de cum au evoluat ambii jucători. Pe mine m-au convins şi aş vrea să-i păstrez în lot pe amândoi, dar acum totul depinde de conducere”, a spus Cosmin Contra după amicalul de la sfârşitul săptămânii trecute.

Oficialii clubului nu a uitat transferurile ratate din trecut, ultimul exemplu fiind Igor Popovici, aşa că preferă să-i mai ţină în probe câteva zile, pentru a evita surprizele. „Sunt fotbalişti tentanţi, dar nu ne aruncăm să semnăm contractele. Atunci când eşti păţit, te gândeşti de două ori. Ei vor fi verificaţi şi în această săptămână, urmând ca apoi să luăm o hotărâre”, a spus Gheorghe Chivorchian, citat de www.diviziasport.ro. Cei doi jucători sunt liberi de contract, aşa că pot semna cu alb-violeţii şi în afara perioadei de transferuri.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite