Ioan Ovidiu Sabău: „Nu vom juca defensiv”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timişoara joacă astăzi, de la ora 15.00, în deplasare la Târgu Mureş, echipă antrenată de fostul antrenor al alb-violeţilor în sezonul trecut. Cunoscut pentru înclinarea către un joc defensiv, Neluţu Sabău avertizează că altfel vor sta lucrurile la meciul de azi.

„Moţul” are un început bun de mandat la FCM Tg. Mureş, cel mai important rezultat fiind victoria de pe terenul campioanei CFR Cluj. În schimb, târg-mureşenii nu stau foarte bine la statistică pe teren propriu, unde au două victorii şi trei înfrângeri.

Cosmin Contra a opinat înaintea plecării spre Ardeal că adversarul va juca prudent. „În ultimele două jocuri au jucat 5-4-1. E o echipă defensivă. Sunt sigur că se vor apăra foarte bine şi vor încerca să ne surprindă pe contraatac”, a spus „Guriţă”.

De partea cealaltă, Ioan Ovidiu Sabău a anunţat alte intenţii, imediat după 0-0 în etapa trecută cu Victoria Brăneşti. „Mă concentrez deja la jocul de sâmbătă, fiindcă vreau cu orice preţ victoria. Nu vom juca defensiv”, a spus „Moţul”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite