Actul doi al Festivalului de operă şi operetă în Parcul Rozelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru prima dată, Festivalul de operă şi operetă din aer liber, de la Timişoara, se desfăşuară pe două week-enduri. Vineri, sâmbătă şi duminică, timişorenii sunt aşteptaţi din nou la operă în Parcul Rozelor

Având în vedere succesul de care s-a bucurat în primele şase ediţii, în acest Festivalul de operă şi opertă din Parcul Rozelor şi-a dublat numărul de reprezentaţii. Săptămâna trecută, la spectacolele în aer liber al artiştilor de la Opera Română, au adunat circa 2.000 de oameni pe seară. Festivalul a debutat cu spectacolul „Traviata”, opera în trei acte compusă de Giuseppe Verdi.

A doua seară a fost rezervată pentru „Voievodul Ţiganilor”, a lui Johann Strauss, după o poveste de Jokai Mor. Prima săptămâna de operă din Parcul Rozelor s-a încheiat cu „Turandot”, de Giacomo Puccini. 

Spectacol pentru copii


Pentru partea a doua a Festivalului de operă şi operetă, timişorenii vor putea vedea pe scena din Parcul Rozelor alte spectacole celebre: vineri, de la ora 20.30, va avea loc Gala de operă şi operetă, sâmbătă, „Văduva Veselă”, de Franz Lehar, iar duminică, de la aceeaşi oră, „Nabucco”, de Giuseppe Verdi.

Organizatorii nu i-au uitat nici pe cei mici, astfel că duminică, de la ora 12.00, va avea loc spectacolul „Motanul încălţat”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite