Avocatul lui Dorinel Munteanu: “Porumboiu şi Penescu sunt nevoiţi să plătească daune de un miliard de lei vechi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi a câştigat la Curtea de Apel Bucureşti despăgubiri după ce a fost acuzat că nu şi-ar fi apărat corect şansele în partidele cu Steaua Bucureşti atunci când a antrenat FC Vaslui sau FC Argeş.

Dorinel Munteanu a câştigat procesul intentat împotriva lui Cornel Penescu şi Adrian Porumboiu, care sunt nevoiţi să îi plătească antrenorului daune morale în valoare de 100.000 de lei, câte 50.000 fiecare.

“Iniţial, Tribunalul de la Bucureşti a respins cererea noastră. Curtea de Apel s-a însă pronuţat în favoare şi  îi obligă pe Adrian Porumboiu şi Cornel Penescu să plătească daune de un milliard de lei vechi, să publice sentinţa în patru cotidiane naţionale şi să se abţină să mai facă declaraţii la persoana lui Dorinel Munteanu. Sentinţa este atacabilă la Înalta Curte”, a declarat Florin Kovacs, avocatul timişorean care s-a ocupat de procesul lui Munteanu.

Dorinel Munteanu a intentat acţiunea de judecată pe 30 martie, fostul antrenor al echipelor FC Argeş, FC Vaslui şi Steaua Bucureşti chemând în judecată şi Federaţia Română de Fotbal. “Am cerut ca Munteanu să nu mai fie acuzat pe nedrept de faptul că nu şi-ar fi făcut corect meseria de antrenor”, a mai declarat Kovacs.

La dosar au fost ataşate mai multe articole din presă care conţineau declaraţiile acuzatoare ale lui Cornel Penescu şi Adrian Porumboiu la adresa antrenorului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite