Daniel Stanciu: "Aşteptăm la Iaşi sau Bacău decizia schimbării arbitrilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii clubului Poli Timişoara au decis ca echipa să se deplaseze în Moldova, unde vor aştepta decizia schimbării arbitrilor la meciul cu FC Vaslui. În caz contrar, fotbaliştii alb-violeţi nu vor mai pleca la Vaslui.

Tensiune maximă înaintea meciului de mâine dintre Poli şi FC Vaslui. După ce jucătorii au pornit o răzmeriţă împotriva conducerii clubului, Marian Iancu, patronul echipei alb-violete ameninţă cu neprezentarea. Iancu a declarat că echipa sa nu se va prezenta la meciul cu FC Vaslui dacă partida va fi arbitrată de Alexandru Deaconu. „E o delegare frauduloasă! Prima noastră măsură de protest va fi să nu jucăm cu această brigadă. Nu vreau să fiu iarăşi bătaia de joc a tuturor, aşa cum am fost ani buni“, a spus Marian Iancu.

"Nu ne-am decis cu ce cursă plecă, dar plecăm sigur"

Deşi iniţial a spus că a anulat rezervarea biletelor de avion pentru Iaşi, Daniel Stanciu, team managerul echipei Poli, a confirmat astăzi că jucătorii se vor îmbarca în avion. La ora 12 încă nu se ştia cu ce cursă vor pleca. “Plecăm la ora 3.20 sau 3.30. Un avion e spre Iaşi, iar celalalt e spre Bacău. Nu ne-am decis cu care mergem. Nu este o problemă, compania aeriană este sponsorul nostru. Oricum plecăm. Dar plecăm şi vom aştepta în Moldova schimbarea arbitrului. Doar atunci ne vom deplasa la Vaslui”, a  declarat Stanciu.

Daniel Stanciu a admis că fotbaliştii de la Poli ar putea intra în teren la meciul cu FC Vaslui dacă va fi schimbat asistentul Nica. “Aşteptăm decizia. În primul rând Nica nu are ce căuta, el a greşit flagrant cu CFR”, a mai declarat managerul echipei alb-violete.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite