Situaţie disperată la Casa Câinelui: peste 400 de animale rămân fără mâncare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Asociaţiei Casa Câinelui din Timişoara fac un apel către timişorenii să îi ajute cu hrană pentru câini. Proviziile se află pe terminate, iar în acest moment mai au doar 12 saci cu mâncare.

Casa Câinelui este una dintre cele mai vechi asociaţii de protecţia animalelor din România şi este cea mai mare din vest-ul ţării. În pensiunea din cartierul Mehala sunt aproximativ 400 de câini, adunaţi de pe stradă sau abandonaţi de stăpâni. Dacă până acum problema cu hrana a fost rezolvată din donaţii, lucrurile tind să devină dramatice pentru câini. Cele trei tone de hrană primite din Germania s-au epuizat, iar acum au mai rămas doar 12 saci cu mâncare pentru câini.

Reprezentanţii Asociaţiei Casa Câinelui au lansat un apel pe Internet către timişorenii iubitori de animale să îi ajute. „Avem nevoie de aproximativ 140 de kilograme de mâncare pe zi. Hrana din Germania s-a epuizat, pentru că am împărţit şi noi pe unde mai era nevoie. Mai primim pâne şi diferite resturi de mâncare de la centre comerciale, dar nu este suficient. Facem un apel către timişoreni, cetăţenii urbei noastre,  să ne ajute. Nu avem nevoie de bani, ci de alimente pentru câini”, a declarat Romulus Sale, preşedintele Asociaţiei Casa Câinelui din Timişoara.

Cei care vor să îi ajute câinii pot duce hrana la sediul Asociaţiei Casa Câinelui, de pe strada strada Heine nr. 4,care se află pe drumul spre Săcălaz, la circa 1,5 kilometri de Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite