Un nou amical în Serbia pentru “Leii din Banat”: KK Crnokosa Kosjeric - BC Timișoara 49-73

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BC Timișoara mai joacă trei meciuri în Serbia, cu adversari tot mai puternici: cu Tamis Pancevo (locul 9 în prima ligă a Serbiei), Metalac Valjevo (locul 6 în prima ligă a Serbiei) şi Hemofarm Vrşeţ (vicecampioana Serbiei)

Baschetbalilştii de la BC Timişoara au obținut o nouă victorie în cantonamentul din Belgrad, Serbia. Alb-violeții au luat un avantaj consistent în prima jumătate a meciului, pentru ca apoi antrenorii să folosească întregul lot ce îl au la dispoziție. KK Crnokosa Kosjeric a încheiat sezonul 2010-2011 pe locul al 17-lea în prima ligă sârbă. Marcatori: Jovanovic 16 puncte, Popescu 13, Sarovic 12, Archie 8, Păltinișanu, Czmor, Cuic – câte 6, Markovic 4, Milencovici 2.

BC Timișoara mai joacă trei meciuri în Serbia, cu adversari tot mai puternici: 30 august – Tamis Pancevo (locul 9 în prima ligă a Serbiei), 31 august – Metalac Valjevo (locul 6 în prima ligă a Serbiei), 2 septembrie – Hemofarm Vrşeţ (vicecampioana Serbiei

Distribuție finală pentru “Cupa Timișoara”


S-a stabilit numele celei de a patra echipe care va participa la Cupa Timișoara. Energia Rovinari va juca alătură de formațiile Vojvodina Novi Sad (locul 12 în prima ligă a Serbiei), CSU Sibiu și BC Timișoara.

Turneul va avea loc în perioada 9-10 septembrie, după următorul program orar: vineri, 9 septembrie: ora 17.00 - semifinala 1, iar de la ora 19.00 - semifinala 2; sâmbătă, 10 septembrie: ora 16.00 - finala mică. De la ora 18.00 va avea loc un meci aniversar între două echipe de old-boys, care marchează 25 de ani de la revenirea Timișoarei în divizia A de baschet masculine. Finala mare se va disputa de la ora 19.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite